11.9.2007

Suuri Meri Tie!

Jee! Olin rengasmatkalla Great Ocean Roadilla. Sen kunniaksi hankin vihdoin myös kameran ja löysin sisäisen japanilaiseni. Olin myös tosi optimistinen ja ostin bikinit ja sotrit Targetista ennen lähtöä. Tässä siisi kovakavalkaadi viime viikonlopusta. Ja ensi lauantaina muuten lähetään Sidneyn!
Lisää kuvia tulee hetimiten kun blgger antaa miulle luvan laittaa niitä.



Tässä ollaan Kahdentoista Apostolin äärellä.


Se ei ihan tämä tainnut olla, mutta hyvin samantapaisella rannalla kävin yrittämässä uimista jättiaallokossa. Vesi oli jotain seitsemäätoista, jonka johdosta sainkin liikanimen Hullu Suuomalaistyttö.


Oli aika mukavaa olla biitsillä.


Turistinmokomat kirjoittelee hiekkakivet täyteen. Ei kyllä, oli aika hienoa typografiaa. Sain taas uskottavuuspisteitä koulussa kun esittelin näitä tunnilla.

3 kommenttia:

Miia/Kolmas linja kirjoitti...

Heei, onko siulla vieläkään nettiä kun ei siusta näy eikä kuulu! Ts. oletko vielä hengissä siellä kaukana? Täällä aletaan huolestumaan kohta, että onko kenguru syönyt matikaisen vai hä.

No, kerro kun kerkiät. Ja aini, äddäsin siut miun frendiksi. No, puspus ja pidä hauskaa siellä kaukana!

Anonyymi kirjoitti...

terve hm.
mie kävin nyt lukemassa kuulumisia, kun vesku viimein laittoi siun blogin kirjanmerkkeihin, että mieki sen löysin. kivoja reissuja siulla.

teiksit on tänään tulossa meille viikonlopuksi. tei iskä rakentaa meille vaatehuoneen korvaamaan kahta vaatekomeroa, niin että vauvakin mahtuis makkariin synnyttyään. mie oon jo aika iso (11kg vaikuttavampi), ja vesku epäileekin miun synnyttävän joutsenolaisen, kun eilen ultralla kurkattuna vauvan pään koko oli 2 raskausviikkoa todellisia viikkoja edellä...

ole kiltisti ja pidä kivaa siellä.

terv. riikka ja vauva, joka potkii omat koodinsa tädille australiaan

HM kirjoitti...

Hei!! Ooh, aika hurjaa, tahtoisimpa nähdä miltä se maha näyttää. Mutta että joutsenolaisen täti...oivoi.

Täällä alkaa olla jo melko kevät, sisällä tietystikin on ihan pirun kylmä vieläkin, mutta paranemaan päin.

Terveisiä sinne kaikille, ja mie yirtän taistella sen nettiyhdeyden itelleni jotta voitasiin joskus puhuakin.

Haleja!